Fortællelyst.

Jeg har altid godt kunnet lide, at dele mine oplevelser og erfaringer med andre det kunne have interesse for det jeg havde at berette.
De første år jeg kørte mc, var der ikke som nu mulighed for at dele det på nettet, så dengang fik jeg trykt mine beretninger i Touring Nyt. Fra tid til anden er mine beretninger stadig at finde i bladet.

De senere år har jeg dog hovedsageligt skrevet rejseberetninger på Motorcykelforum.dk og Advrider.com da det giver mig mulighed for at "udgive" dem uredigeret og modtage direkte feedback fra læserne.

Her på Bike-addict samler jeg alle mine beretninger og rejsebeskrivelser under samme tag - nogle er længere beretninger, mens andre bare er et album med lidt tekst.

Der er mange småture både herhjemme og i udlandet der ikke er med her på siden, men jeg har prøvet, at få plads til dem jeg syntes er mest interessante.

God fornøjelse 😉

Kommentarer

Jørgen Henriksen

06.05.2012 09:01

Meget meget fin side, virkeligt en fornøjelse at følge dig, og din passion som vi jo alle deler. Udfordringen er, at få det hele til at gå op i en enhed :)

Seneste kommentarer

14.11 | 15:21

Jeg syntes det var en glimrende rejsemaskine med afslappet opret kørestilling og god rækkevidde.

14.11 | 06:57

Hej Tonny har lige et spørgsmål ang .
Kawasaki KLE 650 Versys ABS Fra 2013 da jeg kan se du har haft en magen til. Er det en god rejse maskine.

05.04 | 09:52

Tak. Jeg påregner at nedlægger bike-addict om et års tid, når min nye side går i luften.

05.04 | 09:46

Fed side du har skruet sammen. Tæt på den mest nørdede af slagsen. Jeg er især imponeret over alle de data du lader til at holde styr på. Ses derude.

Del siden