- men brug dine penge med omtanke!

Jeg har altid været vild med udstyr og fedt grej, især når det har noget med motorcykler og rejser at gøre.
Det at tilpasse en mc, så den passer perfekt til min smag og mine behov, gør min glæde og tilfredsstillelse ved at køre endnu større.
På samme måde kan det rigtige tøj og udstyr gøre forskellen på, at overleve og nyde en tur - især når turen går langt væk hjemmefra og vejret er en udfordring.
Hvis camping skal være et reelt alternativ til en rigtig seng, kræver det at udstyret er i orden, så man sover godt om natten og er udhvilet den næste morgen.
De rigtige redskaber til planlægning og udførslen af en motorcykeltur, kan gøre forskellen på, om turen bliver god eller helt fantastisk - ikke mindst derfor elsker jeg at rode med kort og GPS.

På de følgende sider fortæller jeg om de erfaringer jeg har gjort mig med diverse udstyr igennem årene, og jeg kommer med råd og vejledning, der måske kan hjælpe dig med at afdække dine behov og til at skelne imellem hvilket udstyr der er "need to have" og "nice to have".

ADVARSEL! - det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse 😮

Seneste kommentarer

14.11 | 15:21

Jeg syntes det var en glimrende rejsemaskine med afslappet opret kørestilling og god rækkevidde.

14.11 | 06:57

Hej Tonny har lige et spørgsmål ang .
Kawasaki KLE 650 Versys ABS Fra 2013 da jeg kan se du har haft en magen til. Er det en god rejse maskine.

05.04 | 09:52

Tak. Jeg påregner at nedlægger bike-addict om et års tid, når min nye side går i luften.

05.04 | 09:46

Fed side du har skruet sammen. Tæt på den mest nørdede af slagsen. Jeg er især imponeret over alle de data du lader til at holde styr på. Ses derude.

Del siden